Omdat we ’s ochtends vaak haast hebben, willen we het ontbijt snel en makkelijk kunnen bereiden. Dat betekent echter niet dat we geen lekker ontbijt op tafel willen zetten!
Een snelle en tegelijkertijd makkelijke maaltijd kan makkelijk op tafel gezet worden. Neem maar een voorbeeld aan het volgende recept. Het is weliswaar een ontbijt recept, maar eigenlijk kan het op ieder moment van de dag. Bekijk hieronder hoe je met slechts een paar benodigdheden een makkelijk, snel maar vooral overheerlijk ontbijt op tafel zet. Dit is zeker weten het proberen waard!
1. Je hebt nodig: eieren, boterhammen, geraspte kaas, peper, zout en boter.
2. Leg een boterham op een bord en druk met een lepel tegen het brood aan zodat er een hol vierkantje ontstaat.
3. Bestrooi de binnenkant van het brood met wat peper en zout.
4. Breek voorzichtig het ei boven de boterham en zorg ervoor dat de eierdooier ‘heel’ blijft.
5. Bestrooi nogmaals de bovenkant van het ei met peper en zout.
6. Smeer voorzichtig wat boter langs de randen van de boterham. Probeer het rauwe ei NIET aan te raken.
7. Doe vervolgens wat geraspte kaas op de randjes.
8. Nu wordt het tijd om je boterham in de oven te leggen op ongeveer 180 graden Celsius voor 10 minuten.
9. Als alles goed is gegaan ziet het er ongeveer zo uit. Dat wordt smullen!
Ik krijg er nu al trek van! Ben jij van plan om dit te gaan maken? Zo ja, vergeet het eindresultaat dan niet met ons te delen op Facebook, we zijn benieuwd!