Ze laat haar bruidsmeisjes geen boeket vasthouden maar een puppy! De reden is fantastisch!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Dit is het beste idee ooit! Het bruidspaar, Sarah en Matt zijn grote dieren liefhebbers.

Het stel werkt in de dierenopvang van Pennsylvania en zochten een manier om hun passie voor het redden van dieren op hun trouwdag terug te laten komen. Daarom bedachten ze een geniaal en enorm schattig gebaar. De bruidsmeisjes zullen niet traditioneel een boeket bloemen dragen maar een puppy uit de opvang! Ieder bruidsmeisje loopt tijdens het huwelijk met een schattige pup op haar arm! De pups zijn zusjes en allemaal vernoemt naar vrouwen van Amerikaanse presidenten.

puppies-bruiloft

De puppies woonden op het moment van het huwelijk allemaal in een pleeggezin waar ze wachten om geadopteerd te worden. De puppies kregen door de trouwerij heel veel aandacht en hopelijk vinden ze daardoor snel een nieuw thuis en een lief baasje.

Zou jij ook graag je huisdieren bij je trouwerij willen betrekken? Het levert in ieder geval hele aandoenlijke foto’s op! Niet alleen de bruidsmeisjes maar ook de bruidsjonkers gaan met de hondjes op de foto. Het is Sarah en Matt goed gelukt hun passie op hun bruiloft te laten zien! Ze slaan twee vliegen in één klap. Hun bruiloft is door de puppies heel persoonlijk en origineel én ze informeren anderen over adoptie!

Ook in Nederland zoeken nog heel veel dieren een thuis en een lief baasje. Zou jij hetzelfde als Sarah en Matt willen doen op je huwelijk? Vergeet dit niet te delen met je vrienden op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...