De Manier Waarop Deze Vrouw Bevalt Terwijl Ze In De File Staat Zal Je Verbazen.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het is een scène die we vaak zien in films en op televisie: een man en vrouw haasten zich in de auto naar het ziekenhuis in de hoop er op tijd te komen, maar staan vervolgens vast in de file. Voor Lesia en Jonathon Pettijohn werd deze scène werkelijkheid toen ze op weg waren naar het geboortecentrum.

Echter wisten ze perfect met deze situatie om te gaan. Het meest verbazingwekkende van alles is hoe kalm de man blijft tijdens het proces. Hij was in staat om haar gerust te stellen en tegelijkertijd zo snel mogelijk naar het geboortecentrum te rijden.

geboorte

Grappig feit is dat hun eerste twee kinderen juist te laat kwamen en het echtpaar dus te vroeg bij het ziekenhuis was. Deze keer weigerde de baby echter nog langer te wachten en zodoende beviel de vrouw in de auto. Gelukkig duurde het niet lang voordat ze bij het geboortecentrum aankwamen en de verloskundigen waren aangenaam verrast om te vertellen dat hun baby in gezonde staat was. Ze noemden hun kindje Josiah en wij wensen dit echtpaar alle geluk van de wereld!