Hij Adopteerde Deze ‘Misvormde’ Kat, Maar Hij Had Nooit Verwacht Dat Ze Zijn Leven Zou Veranderen.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Als je nog nooit van Lil Bub hebt gehoord, dan wordt het tijd om orde op zaken te stellen. Deze kat is namelijk een ware internetsensatie aan het worden. Wat Lil Bub zo bijzonder maakt is een combinatie van haar eigenschappen met die van haar baasje Mike Bridavsky. Lil Bub werd geboren op 21 juni 2011 als ‘buitenbeentje’ van haar nestje. Al snel was duidelijk dat ze anders was. Ze was namelijk geboren met verschillende genetische afwijkingen. Zo heeft ze achondroplasie (dwerggroei), waardoor ze altijd klein blijft. Maar dat maakte Bridavsky helemaal niks uit!

kat katten

Samen met haar korte onderkaak en tandloosheid draagt dit bij aan haar karakteristieke perma-kitten uiterlijk. Ook heeft ze polydactylie, waardoor ze extra teentjes aan haar poten heeft. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft ze daarbij ook nog osteoporose. Dat is een zeldzame aandoening waarbij de dichtheid van de botten toeneemt. Hierdoor kan ze last krijgen van breuken, misvormingen, verlamming, bloedingen, bloedarmoede en infecties.

Lil Bub heeft echter veel geluk gehad met een baasje als Mike Bridavsky, die wél goed voor haar wilde zorgen. Toen hij haar als kitten in een nestje zag, was hij meteen verkocht. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk. Hij geeft haar de liefde die elke kat verdient. De onderstaande video laat zien hoeveel impact ze heeft gehad op het leven van Mike. Ook legt hij uit hoe zijn kat een ware internetsensatie is geworden.

Het is een hartverwarmend en zoet verhaal, en het bewijst dat dieren een cruciaal verschil kunnen maken in ons leven. Deel dit ontroerende verhaal met vrienden en familieleden die van dieren houden.