In De Vierde Klas Deed Hij Haar Een Belofte. Bekijk Nu Wat Hij 7 Jaar Later Doet. Ik Ben Verbijsterd!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Zo nu en dan kunnen mensen je verrassen op de meest mooie manieren. In de vierde klas beloofde Ben Moser zijn vriendin Mary Lapkowicz dat hij haar op een dag mee zou nemen naar het schoolgala. De twee hadden elkaar ontmoet ik de tweede klas en Ben merkte op dat Mary buitengesloten werd, dus deed hij extra zijn best om haar het gevoel te geven dat ze erbij hoorde. Op een dag toen Ben een potje voetbal aan het spelen was met zijn klasgenoten, zag hij dat Mary er maar een beetje bijstond omdat ze niet aangespeeld werd. Hij besloot het spel stil te leggen en zei tegen zijn vrienden dat Mary moest scoren.

De twee speelden vaak samen en werden al snel beste vrienden. Hun lerares Tracey Spogli zag het allemaal gebeuren: “Als Ben zag dat ze zich niet plezierig voelde, ging hij naar haar toe om te vragen wat er aan de hand was. Hij betrok haar in elke activiteit die hij deed en beschermde haar altijd,” vertelde ze.

In de zesde klas veranderde Mary van school en de twee verloren contact. Op een dag speelden de twee tegen elkaar in een wedstrijd en werden ze weer herenigd. Hoe het verder met hen afliep lees je hieronder.

Ben merkte op dat Mary buitengesloten werd, dus deed hij extra zijn best om haar het gevoel te geven dat ze erbij hoorde.

gala

“Ik vond Mary een tof meisje,” zei Ben. “Ze was aardig en makkelijk in de omgang.”

schoolfeest

In de vierde klas beloofde Ben Moser zijn vriendin Mary Lapkowicz dat hij haar op een dag mee zou nemen naar het schoolgala.

jurk

Toen Ben en Mary herenigd werden, wist hij dat hij zijn belofte na moest komen.

schoolgala

“Ik was verrast,” zei Mary. “Ik was eigenlijk van plan om met wat vrienden te gaan.”

gala jurk

Hun families waren apetrots. Mary’s broer schreef een speciale dankbrief aan Ben.

familie

“Veel kinderen zouden misschien uit de buurt van Mary blijven omdat ze het Syndroom van Down heeft. Maar Ben niet.”

nette kleding

“Zeven jaar later kwam hij zijn belofte na en nam haar mee naar het schoolgala. Mary kon haar geluk niet op!”

galajurk

Wat een prachtig verhaal. Deel deze bijzondere actie met anderen als je blij bent dat Ben zich aan zijn belofte heeft gehouden!