15+ hilarische foto’s van honden voor- en na hun badder tijd. Ik kan NIET stoppen met lachen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De hondenbezitters onder ons weten hoe de looks van een hond verandert nadat ze een bad hebben genomen.

Ze gaan van zacht en aaibaar naar nat, en misschien nog wel schattiger dan eerst! Soms zien ze er wat bangig uit, en soms zelfs furieus! De ‘natte’ look van pups zorgen in ieder geval voor ontzettend leuke en schattige foto’s! Dus kan jij vandaag wel een opsteker gebruiken als je het over ‘schattigheid’ hebt? Ik heb een lijst voor jullie gemaakt met de meest schattige puppy’s voor, en nadat ze een bad hebben genomen.

honden

Ik heb zelf meerdere honden, en mijn telefoon staat gewoon VOL met schattige plaatjes van mijn viervoetige vrienden. Dat is ook precies de reden waarom ik zo heb genoten van deze fotoserie. Mijn dag begon misschien niet zoals ik gehoopt had, maar deze fotoserie heeft mijn dag HELEMAAL goed gemaakt!

Heb jij ook wat leuke foto’s die je met ons wil delen? Laat het ons weten in de reacties, en vergeet deze fotoserie zeker niet te DELEN met al je vrienden en familie op Facebook!

#1.Voor- en na de wasbeurt!

honden1

#2. Voor- en na de wasbeurt!

honden2

#3. Voor- en na de wasbeurt!

honden3

#4. Voor- en na de wasbeurt!

honden4

#5. Voor- en na de wasbeurt!

honden5

#6. Voor- en na de wasbeurt!

honden6

#7. Voor- en na de wasbeurt!

honden7

#8. Voor- en na de wasbeurt!

honden8

#9. Voor- en na de wasbeurt!

honden9

#10. Voor- en na de wasbeurt!

honden10

#11. Voor- en na de wasbeurt!

honden11

#12. Voor- en na de wasbeurt!

honden12

#13. Voor- en na de wasbeurt!

honden13

#14. Voor- en na de wasbeurt!

honden14

#15. Voor- en na de wasbeurt!

honden15