Ze Lijmt Een Foto Op Een Stuk Canvas. Het Eindresultaat? Ik Ren Vandaag Nog Naar De Winkel!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Een kwalitatieve en professionele canvas print laten maken kost al gauw een hoop geld en vaak komen er nog bijkomende kosten bij afhankelijk van de maat en kleuren die je gebruikt. Als je graag een foto op canvas laat maken, maar de prijs houdt je tegen, aarzel dan niet om dit leuke DIY ideetje eens zelf te proberen. Dit idee is perfect voor iedereen die hun mooiste foto’s ten toon wil stellen in huis. Daarnaast kan het ook gebruikt worden als uniek en prachtig geschenk dat geschikt is voor vrijwel elke gelegenheid. Om je eigen foto op canvas te maken heb je het volgende nodig.

foto canvas fotografie canvasdoek lijm acrylverf

Je hebt nodig: een canvasdoek, een foto die even groot is als het canvasdoek, mod podge (= transparante lijm c.q. vernislaag), zwarte acrylverf en kwasten. Begin met de randen van het canvas zwart te verven en laat het goed drogen. Wanneer het opgedroogd is en de randen van het canvas zwart zijn, bestrijk je het oppervlak van het canvas met een dunne laag mod podge.

Leg vervolgens je foto naar keuze op het oppervlak en bestrijk de foto met een laag mod podge. Probeer geen vingerafdrukken achter te laten en zorg dat je een mooi canvas effect creëert, zoals te zien is in het onderstaande filmpje. Laat ten slotte alles goed drogen en je hebt een prachtige foto op canvas gecreëerd! Wil je het eens met eigen ogen zien, bekijk dan de onderstaande video.

Vond je dit project leuk en zou je graag meer van dit soort ideetjes willen zien, aarzel dan niet om dit project te delen met alle creatievelingen op Facebook!