Hij Begint Uit Het Niets Te Dansen Op Het Treinstation. Kijk Nu Naar Zijn Dochter Achter Hem…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Door de jaren heen hebben we al veel geweldige flashmobs voorbij zien komen. Het beste van deze onverwachte flashmobs is dat ze altijd iedereen weten te verrassen en dat is tevens het geval in de video die je zo gaat zien. The Sound of Music is altijd al een van mijn favoriete films geweest, dus ik was door het dolle heen toen ik langs deze klassieke viral video kwam. Elke keer als ik “Do, Re, Mi” hoor, denk ik gelijk terug aan mijn jeugd en die gedachte brengt altijd weer een grote glimlach op mijn gezicht. In de video komen we terecht in een situatie die typerend is voor flashmobs.

flashmob

Eerst lopen er nietsvermoedende mensen door de hallen van het treinstation waarna er uit het niets muziek begint te spelen door de luidsprekers. Vervolgens begint een man plotseling te dansen. Seconden later staat het Antwerpse treinstation vol met dansende mensen van alle leeftijden! De flashmob was opgezet om de perfecte ‘Maria’ te vinden voor de Belgische productie van The Sound of Music genaamd Op zoek naar Maria. Ze hadden al verwacht dat de video viraal zou gaan, maar dat hij bekeken zou worden door meer dan 29 miljoen mensen hadden ze nooit durven dromen. Bekijk de flashmob hieronder en DEEL deze video zodat al je vrienden er ook van kunnen genieten!