Ze Dacht Dat Ze Een Fotoshoot Aan Het Doen Was Voor Een Vriend, Maar Toen Werd Ze Verrast Met Haar Eigen Bruiloft!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Niet elke bruid zou een verrassingsbruiloft leuk vinden. De meeste van ons spenderen jaren aan het plannen van de bruiloft. Maar voor Christina Green was de enorme verrassing van haar bruidegom in een winkelcentrum meer dan welkom! Het begon allemaal toen Christina naar het winkelcentrum ging met een vriend om zogezegd een “fotoshoot” te doen in een trouwjurk. Ze dacht dat ze samen foto’s gingen maken om de trouwjurk aan te prijzen, maar wat er werkelijk gebeurde was zo veel meer! Een verrassingsbruiloft! Kun jij het je voorstellen? Zo romantisch en zoet, niet waar?

Bruiloft

De waarheid is echter dat de meeste bruiden het helemaal niet zo leuk zouden vinden. Maar volgens Christina’s verloofde is zij niet een van hen. En dat is precies de bedoeling van een huwelijk. “Er is niemand op de wereld die mij beter kent dan mijn echtgenoot. Hij ondersteunt mij altijd en ik weet dat ik veilig ben bij hem. Dat is precies wat het huwelijk speciaal maakt,” vertelt Christiana.

Als Brian Green zijn vrouw nu al zo goed kent, stel je dan eens voor wat hun huwelijk hen allemaal zal brengen. Christiana vervolgt haar verhaal: “Niemand is hetzelfde en een deel van ons werk als echtgenoten is om te weten wat de ander wilt. Zo weet ik bijvoorbeeld dat mijn echtgenoot een hekel heeft aan broccoli en champignons, dus maak ik dat ook nooit voor hem. Het is een klein ding, maar het is een belangrijk onderdeel van ons huwelijk.”

Uitgaande van de blik op Christiana’s gezicht, kan ik me alleen maar veel geluk en liefde voorstellen voor deze twee. Pure liefde. Zo kostbaar.