Wanneer deze jonge vader thuis komt en dit aantreft barst hij in huilen uit! Let op de dame in het roze!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Wanneer je niet in de buurt van je familie woont maar vele kilometers van ze vandaan kan dit erg moeilijk zijn. Natuurlijk kan je met ze bellen, mailen en face time-en maar het is niet hetzelfde als een goede knuffel krijgen en ze weer eens stevig vast te pakken! Een foto of filmpje is natuurlijk leuk om te krijgen maar de behoefte om je familie in het echt te zien blijft!

Voor de Amerikaanse Jeffrey Mayi is het onmogelijk zijn familie meerdere keren per jaar te bezoeken. Ze wonen honderden kilometers bij elkaar vandaan. Jeffrey is kort geleden voor het eerst vader geworden. Zijn vrouw Shannon en baby Christian doen het goed, maar Jeffrey wil natuurlijk niets liever dan dit mooie geluk delen met familie. Ze hebben zijn zoontje nog nooit ontmoet!

Moeder-verrassing-thuis

Jeffrey’s jongere broer woont honderden kilometers ten zuiden van hem en zijn ouders wonen zelfs helemaal in Gabon in Afrika! De vluchten zijn erg duur en de reistijden lang. Hierdoor zien ze elkaar maar zelden.

Het is zelfs al 10 jaar geleden dat Jeffrey zijn moeder voor het laatst in het echt heeft gezien! Ik kan me niet voorstellen hoe dit voelt. Ik woon gelukkig dicht bij mijn ouders en heb de luxe ze zo vaak te bezoeken als ik wil. Door deze video sta je weer even stil bij het geluk wat je hebt!

Shannon plant een prachtige verrassing voor haar man en zorgt ervoor dat zijn broertje en moeder stiekem naar het huis van Jeffrey kunnen komen. Het prachtige moment waarop Jeffrey zijn familie weer in zijn armen kan sluiten is gelukkig door haar gefilmd!

Jeffrey is compleet in shock wanneer hij zijn broertje ziet. Maar als hij later ook door krijgt dat zijn moeder in de kamer staat wordt deze grote man ineens weer heel even een klein jongetje. Wat prachtig om te zien hoeveel liefde er in deze familie zit. Heel goed gedaan Shannon, je bent een top vrouw!