Ze Raakte Zwanger Op 16-Jarige Leeftijd. 77 Jaar Later Ontmoet Ze De Dochter Die Ze Weggaf.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

In 1928 was de 16-jarige Minka Disbrow rustig aan het picknicken in het bos toen ze bruut aangevallen werd door een groep jongens. Even later was het onschuldige boerderij meisje zwanger en getraumatiseerd voor het leven.

Haar baby werd in het geheim geboren. Ze noemde haar Betty Jane en bood haar ter adoptie aan, in de hoop dat niemand er ooit achter zou komen dat ze bezwangerd was door een voor haar onbekende man.

Hoewel Minka haar dochter niet zelf wilde houden, was ze wel nieuwsgierig hoe het met haar zou zijn.

dochter-reunie

Tientallen jaren lang schreef ze brieven naar haar om erachter te komen hoe het met haar ging. Ze bleef voor haar bidden, ook al wist ze dat ze haar waarschijnlijk nooit zou zien. Bijna 80 jaar later besloot ze nogmaals voor haar te bidden: “God, ik zou zo graag mijn dochter Betty Jane willen zien voordat ik sterf. Ik zal haar niks aandoen. Ik wil haar alleen maar voor één keer zien. Dat is mijn allergrootste wens.”

Minka bleef vertrouwen houden. Een paar dagen later gebeurde het ondenkbare. Haar telefoon rinkelde met het nieuws waar ze al haar hele leven op gehoopt had: de rechter had besloten dat ze haar dochter mocht zien. Dat zou voor het eerst in haar leven zijn. Haar grootste wens kwam eindelijk uit.

Bekijk de onderstaande video waarin moeder en dochter met elkaar herenigd worden. We hebben al heel wat reünies gezien, maar nog nooit zo’n krachtige en emotionele als deze. Dit moment heeft diepe indruk op mij gemaakt. Wees niet bang om deze prachtige video te delen met vrienden op Facebook zodat zij ook getuige kunnen zijn van deze reünie tussen moeder en dochter.