Hij ontmoet voor de eerste keer zijn tweelingzusjes. Maar als de linker begint te huilen? ZO schattig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het ontmoeten van de nieuwste aanwinsten in de familie kan nogal een spannende ervaring zijn. Zeker voor de kleine Landon, die in de volgende video voor het eerst contact maakt met zijn pasgeboren zusjes, wat zorgt voor erg komische beelden!

De kleine Landon weet even niet meer wat hij precies moet denken als hij zijn pasgeboren zusjes voor de eerste keer ontmoet. Zijn reactie tijdens de video is geniaal! Terwijl hij ietwat verward om zich heenkijkt weet de kleine Landon even niet meer hoe hij zich moet opstellen. Met zijn ogen wagenwijd open lijkt hij koste wat het kost op zijn zusjes te willen passen. Of vind hij het gewoon een beetje raar dat ze zo ontzettend veel op elkaar lijken?! 1 ding weet ik in ieder geval zeker. De meiden hebben tenminste een grote broer die altijd op hen zal passen.

familie

Wanneer 1 van de meiden begint te huilen snapt Landon er al helemaal niets van! “Vind ze het niet leuk dat ik naast haar zit?” Hoor je hem denken. Ik kan me daarom ook goed voorstellen dat deze video binnen de kortste keren al 500.000 keer is bekeken! Wat een geweldig opgenomen moment van deze familie!