Familie is aan het barbecueën dan zien zij een Havik voorbijvliegen. Wat er daarna gebeurt geloof je NOOIT

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Gelukkig gebeuren dit soort dingen alleen in Australië want ik weet niet hoe ik zou reageren als mij dit zou overkomen.

In eerste instantie zou ik in complete shock zijn, gaan schreeuwen en daarna waarschijnlijk het op het rennen zetten. Ik bedoel hoe vaak overkomt het iemand dat er een havik langs komt vliegen laat staan me een slang.

Dit overkwam Douglas Wong tijdens een barbecue met zijn familie. Gelukkig heeft de man zonder iets door te hebben alles gefilmd want anders zou waarschijnlijk niemand hem geloven.

Hawk-video-hoax-750x410

De havik vliegt over de Yarra River wanneer de familie hem ziet. Wat zij niet hadden verwacht was dat de havik naar hen toe zou vliegen. Wat zij al helemaal niet hadden verwacht was dat de havik ook iets vasthad in zijn klauwen. Terwijl de vogel steeds dichterbij komt wordt het de familie duidelijk wat hij vastheeft, een slang! Dan besluit de vogel de slang neer te gooien op de barbecue.

Het zou als geen verrassing moeten komen dat de hele familie begint te rennen terwijl de slang nadert.

“Mijn tante, oom en neef waren op bezoek” verteld Wong tegen de Daily Mail Australië. “Zij waren hier al erg lang niet meer geweest dus zij waren super enthousiast toen zij de havik langs zagen vliegen maar toen pakte de havik opeens iets op. Wij zagen niet dat het een slang was totdat hij super dichtbij was.”

Sommige mensen zeggen dat de video nep is maar Wong zweert dat het gewoon een bizar voorval was.

Wat denk jij? Denk jij dat het filmpje nep is of dat de vogel gewoon een grap uit wilde halen met de familie?

Bekijk het onderstaande filmpje en laat ons weten wat jij denkt. Zou jij ook zo reageren als een slang opeens onuitgenodigd langs zou komen op je barbecue?

Vergeet niet dit filmpje te delen met je vrienden en familie op Facebook!