Haar 3-jarige zoon maakt per ongeluk een deuk in de auto van de buurman. Maar dan krijgt ze plotseling een opmerkelijke factuur.. Geweldig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Toen een 3-jarige kind uit de auto stapte, deed hij de deur van de auto met iets teveel kracht open. Het resultaat was een deuk in de auto van de buurman. Het was per ongeluk, dus besloot de moeder direct naar de buren te lopen om de zeggen dat ze alles zouden vergoeden. Toch hadden de buren hele andere plannen.

Dit schrijft de moeder van het jongetje hierover op Facebook:

Mijn 3-jarige zoon heeft de auto van de buren beschadigd toen hij uit onze auto stapte. We zagen het onmiddellijk en vertelde onze buren dat we de reparaties uiteraard zouden betalen (dat is goedkoper dan het via de verzekering te laten lopen). Vandaag kreeg ik een brief door de brievenbus van de buren met de ‘rekening’… Wat een geweldige mensen.”

schade1

Want het was geen gewone rekening die de buren hadden gestuurd. Dit bewijst maar weer dan een goede buur beter is dan je beste vriend! Lees hier hun onverwachte bericht:

Hoi buurman! Hier een over de factuur voor de blikschade.

Reparaties van de garage: 1500 pond.
Nieuwe onderdelen: 300 pond.
Een paar kopjes thee, toen we wachtten op de reparatie: 28 pond.
Een paar pakjes koekjes tijdens het wachten: 10 pond.

Zulke dingen gebeuren: -1.838 pond.

Totaal: 0,0 pond

Het enige wat we hiervoor terugvragen is dat jullie onze pakketten ontvangen als we niet thuis zijn. Bij voorbaat dank! :)”

We kunnen nauwelijks voorstellen hoe de moeder van de 3-jarige reageerde toen ze deze boodschap zag – het is weer eens iets anders dan berichten over burenruzies die er vaak zijn. DEEL dit bericht met je vrienden en familie als jij hier ook zo vrolijk van wordt!

DIT MOET JE ZIEN
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!