Haar 3-jarige zoon maakt per ongeluk een deuk in de auto van de buurman. Maar dan krijgt ze plotseling een opmerkelijke factuur.. Geweldig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Toen een 3-jarige kind uit de auto stapte, deed hij de deur van de auto met iets teveel kracht open. Het resultaat was een deuk in de auto van de buurman. Het was per ongeluk, dus besloot de moeder direct naar de buren te lopen om de zeggen dat ze alles zouden vergoeden. Toch hadden de buren hele andere plannen.

Dit schrijft de moeder van het jongetje hierover op Facebook:

Mijn 3-jarige zoon heeft de auto van de buren beschadigd toen hij uit onze auto stapte. We zagen het onmiddellijk en vertelde onze buren dat we de reparaties uiteraard zouden betalen (dat is goedkoper dan het via de verzekering te laten lopen). Vandaag kreeg ik een brief door de brievenbus van de buren met de ‘rekening’… Wat een geweldige mensen.”

schade1

Want het was geen gewone rekening die de buren hadden gestuurd. Dit bewijst maar weer dan een goede buur beter is dan je beste vriend! Lees hier hun onverwachte bericht:

Hoi buurman! Hier een over de factuur voor de blikschade.

Reparaties van de garage: 1500 pond.
Nieuwe onderdelen: 300 pond.
Een paar kopjes thee, toen we wachtten op de reparatie: 28 pond.
Een paar pakjes koekjes tijdens het wachten: 10 pond.

Zulke dingen gebeuren: -1.838 pond.

Totaal: 0,0 pond

Het enige wat we hiervoor terugvragen is dat jullie onze pakketten ontvangen als we niet thuis zijn. Bij voorbaat dank! :)”

We kunnen nauwelijks voorstellen hoe de moeder van de 3-jarige reageerde toen ze deze boodschap zag – het is weer eens iets anders dan berichten over burenruzies die er vaak zijn. DEEL dit bericht met je vrienden en familie als jij hier ook zo vrolijk van wordt!