Als Je Epsomzout In Je Haar Wrijft, Zal DIT Onverwachte Effect Je Verrassen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Epsomzout (ook wel bitterzout of Engels zout genoemd) is een mineraalzout wat door haar unieke samenstelling (magnesium en sulfaat) een positieve uitwerking heeft op het lichaam.

Epsomzout, zo genoemd omdat het gewonnen werd bij het Epsom UK, bevat een hoge concentratie mineralen waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat de moderne westerse mens niet genoeg meer binnenkrijgt. Allerlei kwaaltjes, waaronder vermoeidheid, zijn hiervan het gevolg. Epsomzout is rijk aan magnesiumsulfaat en kan via de huid worden opgenomen. Hele volksstammen gebruiken het, en ook mijn oma had het vroeger in haar medicijnkastje staan! Bekijk hieronder alle voordelen van deze zoutsoort en waar je het koopt.

epsomzout, bitterzout

Epsomzout en ons lichaam – 12 nuttige toepassingen:

1. Verzorging van zwaarbelaste spieren: voeg een pond epsomzout toe aan een bad met warm water en ga tenminste 12 minuten badderen. Dit zal direct verlichting geven en zorgt voor een sneller herstel.

2. Insectenbeten en lichte zonnebrand: voeg 2 eetlepels zout toe aan 1/4 liter water. Maak een compres door een katoenen lap in de koude oplossing te drenken en leg dit op de huid.

3. Eelt, pijnlijke en ruwe voeten: voeg een half pond zout toe aan een warm (niet te heet!) voetenbad en ga hier tenminste 12 minuten lang met de voeten in zitten. Eelt is daarna gemakkelijk te verwijderen en pijn neemt af.

4. Gezichtsmasker: maak, voordat je je voeten in het voetenbad doet, een doekje nat met de zoutoplossing en leg dat tijdens het voetenbad op je gezicht voor een totale ontspanning.

5. Stress en mentale spanningen: voeg een pond zout toe aan een badkuip warm water en ga tenminste 45 minuten badderen, 3 maal per week voor het slapen gaan.

6. Haar en hoofdhuid: verdeel gelijke hoeveelheden conditioner en Epsomzout door het haar en laat dit 20 minuten intrekken. Hierdoor krijgt het haar meer volume.

7. Als gezichtsreiniger: meng een halve theelepel zout met een gezichtsreiniger en masseer de gezichtshuid. Spoel met koud water en dep droog. Werkt als een diepe reiniger.

8. Voor een goede en gezonde nachtrust: voeg een pond zout toe aan een badkuip warm water en ga tenminste 45 minuten badderen, 3 maal per week voor het slapen gaan.

9. Scrub voor het lichaam: neem een handvol zout en masseer dit over de natte huid. Uw huid wordt heerlijk zacht.

10. Laxeermiddel: drink voor het slapengaan een glas sinaasappelsap of limonade (geen prik) met 2 tl Epsomzout geschikt voor oraal gebruik. Goed roeren. Houd de volgende ochtend vrij, je moet namelijk meerdere malen naar het toilet. Het is pijnloos.

11. Huidverzorging: verrijk je dagcrème en bodylotion met één theelepel Epsomzout, voor een dagelijkse aanvulling van essentiële mineralen.

12. Detox: het trekt toxische stoffen uit het lichaam. Voeg een kilo zout toe aan een badkuip warm water en ga tenminste 15 minuten badderen, om de drie dagen.

Ben je overtuigd van deze geweldige voordelen van Epsomzout en wil je het zelf uitproberen, dan kun je Epsomzout het beste hier kopen.

Waar te koop?

Epsomzout is hier te verkrijgen en is niet duur. Let wel, er is slechts een beperkte voorraad beschikbaar, dus ben je overtuigd van de geweldige voordelen van epsomzout, twijfel dan niet te lang.

Vond je deze informatie nuttig, vergeet dit artikel dan niet te delen met je vrienden op Facebook!