Klein meisje huilt tranen met tuiten. Maar kijk eens wie haar direct komt troosten. TE schattig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het is altijd moeilijk als een baby begint met huilen.

Zeker de eerste maanden is het nog zoeken naar het juiste antwoord op de vraag: hoe kan ik dit kleine mensje stil krijgen? In de video zie je een klein meisje die tranen met tuiten huilt. Misschien heeft ze honger, is ze moe of wil ze gewoon wat aandacht, wij weten het niet, maar wat wel snel duidelijk wordt uit deze video is dat dit meisje een hele geduldige, lieve, slimme en behulpzame broer heeft.

huilen

Als de jongen hoort dat zijn kleine zus begint te huilen, klimt hij direct bij haar in bed. Het mannetje zelf draagt nog een luier, dus veel ouder is hij niet. Toch neemt het broederlijk instinct het direct over!

Hij kruipt naast haar met een grote glimlach op zijn gezicht, alsof hij weet precies weet wat hij moet doen. Kijk nou hoe goed hij zijn zusje benadert, in alle rust en met een grote glimlach. Zijn ouders hoeven in de toekomst in ieder geval geen oppas in te huren!

Wat kan er nu nog mis gaan, met zo’n lieve grote broer? Vind jij dit mannetje ook zo geweldig? Vergeet deze video dan zeker niet te DELEN met al je vrienden en familie op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!