Ik Heb Veel Clips Van Elvis Gezien, Maar Geen Een Gaf Me Zoveel Kippenvel Als Deze Zeldzame Opname Uit 1968.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

In 1968 besloten Elvis Presley en zijn manager samen te werken om een unieke tv-special te maken die muziekproducenten en programmamakers al generaties lang proberen te repliceren.

Omdat de muziekscene erg volatiel was eind jaren 60, moest Elvis zichzelf opnieuw uitvinden om onder de aandacht te blijven van zijn jonge fans. Maar toen hij destijds op televisie zijn favoriete kerstnummer zong, wist hij niet dat wij tot op de dag van vandaag nog steeds naar zijn versie zouden luisteren. Even later probeerde MTV dit concept te kopiëren, maar ze konden natuurlijk nooit tippen aan het succes van Elvis. Zoals je kunt horen als je naar dit klassieke optreden van Elvis Presley kijkt, ging de dame uit het publiek helemaal uit haar dak toen ze besefte hoe dicht ze bij de ‘The King of Rock ’n Roll’ stond.

akoestische gitaar, gitaar, microfoon, zangmicrofoon

ZIE OOK: Iedereen lachte toen ze zei dat ze een Elvis nummer ging spelen, maar toen ze begon te zingen…

Wat zou jij er voor over hebben gehad om zo dicht bij Elvis te komen tijdens zijn optreden in 1968?! Bekijk het live-optreden van Elvis hieronder en vergeet deze video niet te delen met alle Elvis fans op Facebook!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!