Elvis zingt een prachtige versie ‘Unchained Melody’ slechts 6 weken voor zijn dood..

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De dood van Elvis Presley schokt in 1977 de hele wereld. Miljoenen fans rouwen om de dood van deze muziek legende.

Met zijn muziek heeft Elvis miljoenen mensen geraakt en geïnspireerd. In 1977 had niemand kunnen bedenken dat de zanger 40 jaar na zijn dood nog steeds erg gemist wordt! Zijn muziek leeft voort maar de King zelf zal nooit meer zingen. Naar mate Elvis ouder wordt gaat hij steeds ongezonder leven. Drugs, alcohol en ongezond eten beheersen zijn leven volledig. In 1977 is hij zo ongezond bezig dat hij verschillende ziektes en aandoeningen heeft opgelopen door zijn leefstijl. Zijn hart is vergroot, hij heeft darmproblemen en hij leidt aan een depressie.

elvis-presley

Zijn verslaving en depressie beginnen bij Presley de overhand te krijgen. Maar zoals iedere muzikant zal begrijpen, the show must go on. Elvis liet zijn persoonlijke problemen niet het plezier van optreden voor hem verpesten. In 1977, 6 weken voor zijn dood, negeert Elvis het advies van zijn arts niet meer op te treden en rust te pakken. Hij besluit zijn show door te laten gaan en zingt de volgende versie van ‘Unchained Melody’.

Dit emotionele optreden laat alle kanten van de King zien. Hij is een fantastische muzikant en zanger maar je ziet ook duidelijk dat het niet goed met hem gaat. Later blijkt dat hij artsen hem meerdere sterke pijnstillers hebben gegeven om de show te kunnen doen. Hoewel zijn gezondheid zwak is is zijn stem enorm sterk!

DIT MOET JE ZIEN
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!