Deze Eland Familie Heeft De Beste Dag Ooit Dankzij Een Aantal Vriendelijke Mensen.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Nu dat de zomer is aangebroken stijgen de temperaturen en kun je ’s avonds langer buiten zitten. Mooi natuurlijk, maar het kan ook zijn nadelen hebben. Begrijp me niet verkeerd, de zomer is mijn favoriete seizoen van het jaar, maar er zit een verschil tussen ‘lekker weer’ en ‘hitte’. Gelukkig doet airconditioning wonderen. Echter heeft niet iedereen de luxe van een ventilator of airconditioning. In plaats daarvan is het verstandig om een ijskoud glas water te drinken of naar het zwembad of strand te gaan. Persoonlijk kies ik er liever voor om door de watersproeier in de tuin te rennen.

watersproeier sproeier sprinkler

Dat is namelijk iets wat ik altijd deed als kind! Mensen zijn niet de enige wezens die verkoeling zoeken tijdens een warme dag, want dieren doen het namelijk ook. Neem deze eland familie maar als voorbeeld. Candice Helm, de maakster van deze video, had het geluk deze eland familie te kunnen filmen terwijl ze heerlijk door de watersproeier aan het rennen waren. Volgens haar leken de elanden het behoorlijk warm te hebben. Toen de familie de sproeier aan deed, gingen de beesten helemaal door het dolle heen.

Dit is sowieso het liefste wat je gaat zien vandaag! Bekijk hieronder de vertroetelende video. Vond je dit schattig? Vergeet de video dan niet te delen met vrienden op Facebook, ik weet zeker dat het een grote glimlach op hun gezicht zal brengen!