Hij Legt Een Champignon In Een Eiersnijder. Klinkt Vreemd, Maar Wacht Tot Je Ziet Waarom!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Wellicht is het een goed idee om de eiersnijder wat meer in het zicht te leggen; je kunt er namelijk veel meer mee doen dan alleen het snijden van een ei.

De eiersnijder lijkt zo’n simpel apparaatje. Bijna iedereen heeft er wel een in huis voor als er een ei in mooie plakjes gesneden moet worden. Vaak is het ei echter al met een mes gesneden voordat we aan het apparaatje denken.

Toch is het een goed idee om de eiersnijder wat meer in het zicht te leggen; je kunt er namelijk veel meer mee doen dan alleen het snijden van een ei. Tijdens het koken kun je jezelf veel tijd besparen door groenten zoals champignons of fruit zoals aardbeien en kiwi’s te snijden met een eiersnijder.

eiersnijder

GERELATEERD: Ze doet 2 eieren in een plastic zakje. Toen ik zag waarom, rende ik meteen naar de keuken!

Dit scheelt je een hoop tijd. In het onderstaande filmpje kun je precies zien wat je zoal met een eiersnijder kan doen. Ik wou dat ik dit eerder had geweten! Vergeet deze video na afloop niet te delen met je vrienden, zo helpen we elkaar aan een makkelijker leven.