Een gekookt ei pellen is voor sommige mensen een hels karwei, maar wisten jullie al dat het eigenlijk heel simpel is? Bekijk in de onderstaande video hoe jij een razendsnelle eier-peller kunt worden.
Hardgekookte eieren zijn heerlijk om te vullen, om eiersalade van te maken, of om gewoon zo op te eten. Maar je moet de eieren eerst nog wel even pellen, wat behoorlijk tijdrovend kan zijn… tot nu! Dankzij deze tip heb je voortaan maar 3 seconden nodig. Handig als je veel eitjes moet pellen voor bijvoorbeeld een feestje.
Wat je nodig hebt? Wat water, een glas en – uiteraard – een ei. Met dit handige trucje hoef je eigenlijk niet eens echt te pellen. Je stopt je gekookte ei in een glas met een klein laagje water, even schudden en de schil valt er zo van af!
Hoewel dit trucje niet nieuw is, blijft hij wel leuk. Als je elke dag een gekookt eitje eet, dan is deze tip echt een cadeautje. Bekijk hieronder hoe je dit precies doet. Vond je deze tip handig, vergeet dit filmpje dan niet te delen met alle eierliefhebbers op Facebook. Eet smakelijk!