Ze Wikkelt Een Ei In Zijde En Kookt Het. Toen Ze Het Uitpakte Kon Ik Mijn Ogen Niet Geloven!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het schilderen van eieren rond de paasdagen is een leuke bezigheid, maar kan ook zorgen voor veel geklieder. Uiteindelijk wil je wel een prachtige decoratie op tafel kunnen zetten met Pasen. Gelukkig heb je voor dit projectje geen bijzondere vaardigheden nodig. Het enige wat je nodig hebt zijn eieren, zijde sjaaltjes of stropdassen, witte stof, boterhamzak sluitingen of ijzerdraad en witte azijn. Ben je van plan dit zelf te maken, ga dan als volgt te werk: Knip de zijden sjaaltjes of stropdassen in vierkante stukken zodat er een ei in past.

ei-beschilderen

Vervolgens knip je de witte stof ook in zo’n vierkant. Bind een ei strak in het zijden stuk stof en bind daarna de witte stof eromheen. Maak het vast met een boterhamzak sluiting of ijzerdraadje. Nu gaan we de eieren in een pan met water leggen. Doe vervolgens 3 eetlepels witte azijn in de pan en laat het koken voor 15 minuten. Daarna haal je de eieren uit de pan en laat ze afkoelen.

Pak ze vervolgens uit en voilà: daar zijn jouw prachtige paaseieren! Makkelijker dan dit wordt het niet, dus laat je van je creatieve kant zien en ga speciaal voor de paasdagen aan de slag met dit leuke project.