Hij Hoorde Een Mysterieuze Klop Op Zijn Deur, Maar Toen Ik Zag Wie Het Was Kon Ik Niet Stoppen Met Lachen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Wanneer ik iemand op mijn deur hoor kloppen, doe ik meestal mijn best om net te doen alsof er niemand thuis is. Maar dat is vast omdat ik niet zo veel geluk heb als deze man. Op een ochtend hoorde hij geklop op zijn deur, en deze keer was het geen irritante verkoper. In plaats daarvan zijn het een groep eendjes en hun moeder! Sommige mensen zullen misschien twijfelen of ze de deur in dit geval wel openen, maar deze man stapt zelfs naar buiten. En net wanneer je denkt dat de video niet schattiger kan worden doen de eendjes iets wat je moet zien! Eendenkuikens staan erom bekend dat ze altijd hun moeder volgen. Maar wat deze video nog specialer maakt is dat hun echte moeder naast hen staat, maar in plaats van dat ze haar volgen, gaan ze achter hun favoriete man aan!

eend

Ik vraag me af wat hij gedaan heeft om zichzelf zo populair te maken bij de eendjes. Zou hij ze voeren? Heeft hij ze gered? We weten het niet, maar wat wel zeker is, is dat de eendjes graag bij hem in de buurt zijn. Als er eendjes zijn die mijn huis een keer willen bezoeken, dan zou ik zeker niet weigeren om open te doen (om zelf naar buiten te gaan natuurlijk, niet om ze binnen te laten!)

Als deze eendjes een grote glimlach op je gezicht hebben getoverd, vergeet de video dan niet te delen met al je vrienden op Facebook!

Baby ducks knocking at the door!

Posted by Quiznatic Media on maandag 20 april 2015