Schattig eendje volgt hem dagelijks naar zijn werk. Hij besloot een video op te nemen. Ik kan NIET stoppen met lachen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Ik zal maar eerlijk zijn en het zeggen: honden en katten beheersen het internet al te lang.

Nou, dames en heren, het is hoog tijd dat de eend zijn opwachting maakt. En wat is er nou beter om te beginnen met Charley, een schattig eendje die zijn weg ongetwijfeld naar je hart zal vinden. Charley heeft alleen nog een beetje moeite om zijn baasje bij te houden. Iedere dag volgt Charley hem naar zijn werk. Ondanks dat hij nog erg klein is, loopt hij nooit te ver achter.

eendje1

Youtube gebruiker Matizhan postte deze video voor de eerste keer. Toch duurde het tot niet lang geleden totdat zijn video viral ging. Inmiddels is Charley natuurlijk al wat ouder, maar gelukkig houdt Matizhan ons volledig op de hoogte van zijn groeiproces.

In de volgende video volgt de kleine Charley zijn baasje naar zijn werk. Je kan duidelijk aflezen dat de kleine Charley ontzettend geniet van hun wandeling. Deze video maakt mij gewoon zó gelukkig!

Vergeet deze geweldige video zeker niet te DELEN met al je vrienden en familie op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!