Deze Eenden Hadden Nog Nooit Gezwommen, Maar Zelfs Hun Redders Waren Niet Voorbereid Op Hun Geluk!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Toen de medewerkers van dierenasiel Woodstock Farm Animal Sanctuary een groep verwaarloosde eenden gingen redden, kwamen ze tot de ontdekking dat deze eenden nog nooit eerder in het water waren geweest.

De eenden hadden namelijk jarenlang in een verlaten weiland zonder voldoende voedsel of water geleefd. Nadat ze volledig waren hersteld, mochten ze voor het eerst een duik in de vijver nemen. Het bleek echter moeilijker dan gedacht om de eenden kennis te laten maken met het water, vooral omdat ze nog steeds erg bang waren.

Ze hadden immers nog nooit water gezien en wisten daarom niet hoe ze zich moesten gedragen. Uiteindelijk slaagde het personeel er toch in om de eenden de vijver in te krijgen, natuurlijk met veel hulp en toewijding.

vijver

ZIE OOK: Deze kat sluipt naar een koi karper in de vijver toe, maar wat er seconden later gebeurt? Onbetaalbaar!

Het is geweldig om de reacties van de dieren te zien wanneer ze beseffen hoe heerlijk het water in de vijver eigenlijk is! Bekijk hieronder hoe de eendjes voor het eerst in hun leven kunnen genieten van het water en vergeet dit filmpje niet te delen met alle dierenliefhebbers op Facebook!

Vond je dit leuk? Like ‘Gek op Dieren’ en mis niks!