Een Vermoeide Moeder Viel In Slaap Voor De Ogen Van Haar Kind. De Baby’s Reactie? Ik Ben In Tranen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Of je als moeder nou thuisblijft of druk aan het werk bent, je weet dat je elke dag veel voor je kinderen moet doen. Dat vraagt vaak erg veel energie van je.

In deze mooie video vertelt een kind het verhaal van alles wat zijn moeder voor hem doet. En door zijn ogen kunnen we goed zien hoeveel tijd, toewijding en liefde zijn moeder haar kinderen geeft.

Ze zeggen dat er niets boven de liefde van een moeder gaat en daar ben ik het helemaal mee eens.

moeder

Of je nu zelf een moeder bent of opgegroeid bent met een moeder die alles voor je over had, je weet dat je niets kunt vergelijken met de kracht die deze vrouwen hebben. Veel moeders die moeten werken voelen zich schuldig over wat ze doen. Daarentegen vragen moeders die thuisblijven zich af of ze wel alles geven om voor hun kinderen te zorgen. In beide situaties denken moeders vaak dat ze iets verkeerd doen, maar moeders – jullie doen je best en dat is goed genoeg! Je kinderen houden van jou omdat jij van hun houdt! Heb je zelf een liefdevolle moeder of ben jij die moeder die alles voor haar kinderen over heeft? Wees dan niet bang om deze prachtige video te delen.