Een Van Hun Tweeling Werd Doodgeboren, Maar Toen Moeder Hem Vasthield? ONGELOOFLIJK!!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Deze video riep een breed scala aan emoties bij mij op, maar aan het einde had ik kippenvel. Of je nu in wonderen gelooft of niet, je moet toegeven dat het volgende verhaal een waar mirakel is. In de video hieronder krijgen we een echtpaar te zien dat jarenlang worstelde om kinderen te krijgen. Uiteindelijk werden ze gezegend met een tweeling; voor Kate en David Ogg was dit het mooiste nieuws uit hun leven, maar dat werd al snel gevolgd door iets verschrikkelijks. Kate was slechts zes en een halve maand zwanger toen de tweeling klaar was om geboren te worden — hoewel Kate daar nog niet helemaal klaar voor was.

baby komt tot leven

Toen de dokter onthulde dat Kate en David waren gezegend met een jongen en een meisje, waren ze dolblij, totdat de dokter vertelde dat hun zoon Jamie de vroegtijdige zwangerschap niet had overleefd. Als je ooit hebt getwijfeld aan de kracht van een moeder’s aanraking, dan zal het volgende nieuws je in wonderen laten geloven. Kate en David hielden het levenloze lichaampje van hun zoon vast, totdat ze hem voelden bewegen. Hoewel de verpleegsters zeiden dat hij aan het sterven was, wilden ze hem niet laten gaan. Artsen met tientallen jaren ervaring kunnen Jamie’s wonderbaarlijke overleving niet verklaren. Sommige wonderen zijn gewoon niet voorbestemd om verklaard te kunnen worden.

DIT MOET JE ZIEN
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt