Een Klant Uit Dit Restaurant Noemde Haar ‘Dik’, Maar Hoe De Omstanders Vervolgens Reageerden Is Indrukwekkend.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Mensen met een maatje meer krijgen in de maatschappij van tegenwoordig veel kritiek te verwerken. Even naar buiten gaan om een wandeling te maken kan al vreemde blikken en nare opmerkingen opleveren.

Daarnaast legt de media veel druk op ‘het zijn van dun’ en ‘slank’. Magazines laten altijd slanke, gezond uitziende mannen en vrouwen op de voorkant zien en in televisieshows en films spelen altijd de mooiste, slankste sterren. Overal waar we komen krijgen we het beeld te zien van hoe we eruit ‘moeten’ zien – of het nou gezond is of niet.

sociaal-experiment-vrouw-buffet

De onderstaande video is gemaakt door de mensen van “What Would You Do?” De show, die gepresenteerd wordt door John Quiñones, focust op morele kwesties die heersen in de samenleving van vandaag. Ze filmen hierbij acteurs die nare, beledigende dingen doen of zeggen om vervolgens te kijken hoe omstanders reageren. In deze aflevering wordt een vrouw met overgewicht beledigd door een man in een restaurant. Hij noemt haar ‘dik’ en bekritiseerd haar op de hoeveelheid eten dat ze op haar bord neemt.

Bekijk in de onderstaande video hoe omstanders reageerden op de verschrikkelijke opmerkingen die deze arme vrouw naar haar hoofd kreeg. Wat zou jij in zo’n situatie gedaan hebben? Zou jij het voor haar hebben opgenomen of zou je niks hebben gedaan? Laat het ons weten en wees niet bang om deze video te delen als je hem belangrijk vond.