Een Hond In Huis Halen? Bekijk Dan Eerst Even Deze Hartverscheurende Video.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

‘Een huisdier is niet voor even, maar voor het leven.’ Ook al is het een enorm cliché, er zijn nog steeds mensen die hun huisdier op den duur niet meer zien staan, meestal doordat het dier ouder of zwakker wordt. Deze aangrijpende video van DeadLens Pictures maakt dit pijnlijk duidelijk. Natuurlijk zijn honden en kinderen niet hetzelfde, maar veel hondenbezitters beschouwen hun huisdier wel als hun eigen kind. Dit valt goed te begrijpen, met name door de hechte band die je ermee opbouwt wanneer je hem in huis haalt. Ze zijn immers onderdeel van de familie.

hond

Hetzelfde geldt voor wanneer je een hond opneemt in je gezin, want je hebt dezelfde verplichting tegenover hem. Honden zijn net zo goed levende wezens en hebben ook gevoel, iets wat sommige hondenbezitters jammer genoeg nog wel eens vergeten.

Gelukkig is de meerderheid van de hondenbezitters wel goed voor zijn of haar trouwe viervoeter, maar met deze hartverscheurende video wil DeadLens Pictures ons duidelijk maken wat er gebeurt wanneer je die verplichtingen niet nakomt. Hoe ze dat hebben gedaan? Door in de video de hond te vervangen door een klein, lief, schattig meisje. Ben je na het zien van dit filmpje nog steeds zeker dat je het in je hebt om een hond in huis te halen…?