Een Familie Was Verhuisd En Liet Deze Arme Hond Achter. Wat Er Vervolgens Gebeurde Is Hartverwarmend.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Als mijn huis in brand stond, zou ik als eerste proberen mijn huisdieren te redden. Ik kan me daarom ook niet voorstellen dat deze familie uit Californië hun hond zomaar achterliet toen ze gingen verhuizen.

Gelukkig is ‘Hope for Paws’ terug met een ongelooflijk mooie reddingsactie. Op het moment dat ze hoorde dat er een achtergelaten pup bij een huis lag, snelde ze naar de locatie toe en troffen ze het arme, bange hondje aan.

hond

De pup is hevig geschrokken en probeert zo snel mogelijk weg te rennen, maar in al haar haast komt ze tussen twee betonnen muren terecht. Op dat moment konden de helden van Hope for Paws haar redden. Een paar minuten later wordt het duidelijk; het hondje, dat de nieuwe naam Madison heeft gekregen, had alleen maar wat liefde nodig. Madison zat helemaal onder de vlooien en was vies, maar na een bezoekje aan de dierenarts is ze weer helemaal gezond en gelukkig. Dat is nog niet alles, want het beste moet nog komen: Madison heeft nieuwe baasjes gevonden en die zullen haar nooit alleen achterlaten.