Een Babyhert Rende Naar Deze Duitse Dog… Maar Je Gelooft Nooit Hoe De Hond Reageerde!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De natuur heeft me altijd weten te verbazen. Misschien komt dat door de vele cartoons waarmee ik ben opgegroeid; Tom die Jerry acherna rent, Elmer Fudd die achter Bugs Bunny aangaat en ga zo maar door. Dit heeft mij overtuigd om te denken dat de meeste dieren aartsvijanden zijn in plaats van vrienden. Toen realiseerde ik dat het allemaal maar fictie is en dus niet is gebaseerd op de werkelijkheid. Maar in feite bestaan er tal van bewijzen die aantonen dat dieren compleet anders met elkaar omgaan dan dat wij denken. Hoewel het logisch lijkt dat bepaalde dieren elkaar aanvallen, bewijzen sommigen dat het net zo logisch is om elkaar lief te hebben.

duitse-hond

Zodra een dier realiseert dat een potentiële bedreiging is verdwenen, is er geen reden voor paniek en staat het open voor nieuwe ontmoetingen. Er worden soms zelfs nieuwe vriendschappen gesloten, ook al is het een andere diersoort.

In de onderstaande video zien we een reekalf die verlaten is door haar moeder. Het dier werd gespot in de achtertuin van Kate, een prachtige zwarte Duitse dog. Even leek het erop dat ze bang waren en elkaar aan wilden vallen, maar hoewel je dit zou denken gebeurde er iets heel anders.

Bekijk de onderstaande video om erachter te komen wat er precies gebeurde. Het is absoluut het kijken waard!