Zwangere vrouw krijgt haar allereerste echo. Maar dan ziet haar zus plotseling het ondenkbare!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Jillian is een onderwijzeres en tevens moeder van twee kinderen. In de video die je zo gaat bekijken is nog niet lang duidelijk dat ze voor de derde keer zwanger is geraakt.

Ze ontdekte tot haar grote verbazing en vreugde dat ze zwanger was van een tweeling: twee jongens.
Maar omdat gedeelde pret ook wel wordt gezien als dubbele pret, wist ze precies wie minstens zo blij zou zijn met het goede nieuws: haar zus Kelly.

zwanger

In nog maar de 20e week van haar zwangerschap nam Jillian haar zus mee naar het ziekenhuis om een echo te laten maken. Turende naar de monitor, beseft Kelly opeens dat haar zus niet zwanger is van één, maar van twee baby’s. Haar reactie is zo ontzettend enthousiast en blij. En het mooiste van dit alles? Het werd allemaal vastgelegd op video, zodat wij met z’n alle konden meegenieten van die memorabele moment.

Op een gegeven moment roept Kelly zelfs: “Mag ik er één?” We beseffen meteen dat deze twee tweeling een tante krijgt die heel veel van hen houdt! Bekijk deze video en deel hem met je vrienden. De video is zo hartverwarmend!

Vergeet deze fantastische video ook zeker niet te delen met al je vrienden en familie op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!