Ze Ging Naar De Echo Van Haar Zus Kijken, Maar Verwachtte NOOIT Om Dit Te Zien!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Jill en Sean hebben al twee kinderen, maar ze verwachtten dat er nog een stuk of twee bij zouden komen. Echter wilden ze het nieuws dat ze een tweeling zouden krijgen zo lang mogelijk geheim houden.

Op deze manier was het een complete verrassing. Het koppel wachtte 20 weken voordat ze naar de eerste echo gingen kijken, zonder daar iemand ook maar iets over te vertellen. Jill besloot om haar zus uit te nodigen ook te komen kijken naar de echo.

Ze wist dat haar zus altijd op hysterische wijze kon reageren, en met deze verrassing in petto zou dat deze keer zomaar weer het geval kunnen zijn. De zus van Jill komt binnen en ziet inderdaad op de echo dat het een tweeling wordt. Haar reactie? Je raadt het misschien al… Hysterisch!

echo echopraktijk zwanger tweeling

Ik barstte in lachen uit toen ze zei, “Kan ik er ook een hebben?!” Ze is duidelijk een geweldige en leuke tante. Wij feliciteren dit echtpaar met hun kersverse tweeling en wensen hen alle geluk van de wereld. Bekijk hieronder het moment dat de zus van Jill ziet dat ze in verwachting is van een tweeling. Wat vind jij van dit moment? Heb jij ook zoiets meegemaakt of ken je iemand die ook op deze wijze zou reageren?! Laat het weten en DEEL deze hilarische video met vrienden op Facebook!

Volg ons op Facebook: