Moeder En Vader Poseren Voor Een Foto. Maar Artsen Merken Iets Vreemds Op Aan De Gezichten Van Hun Baby’s…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Maak kennis met de familie Nelson uit het Amerikaanse Birmingham, Alabama.

Op onderstaande familiefoto zien we Amber en Levis samen poseren met hun twee dochters Lilly (5) en Josey (2). De reden van de familiefoto is dat er gezinsuitbreiding op komst is; Amber Nelson is namelijk zwanger! Maar hoewel de familie vrolijk naar de camera lacht, staan ze voor een loodzware opgave. De echografie in Levis’ hand verraadt het eigenlijk al. In eerste instantie had dit koppel al besloten om na de geboorte van hun twee dochters geen kinderen meer te nemen. Amber is nu voor de derde keer zwanger, maar deze keer liep de zwangerschap net iets anders dan gedacht…

echo

Amber droeg namelijk niet één kind, maar een drieling in haar buik! Het was een shock voor de hele familie, want niemand had gerekend op een drieling. Een vriend van de familie zette een actie op om geld in te zamelen voor de medische kosten.

zwanger

Voor wat de bevalling betreft stond Amber er alleen voor. In eerste instantie wilde ze de bevalling op een natuurlijke wijze laten verlopen, maar een keizersnede was onvermijdelijk. Hoewel in eerste instantie alles goed leek te gaan, traden er toch complicaties op. Amber verloor veel bloed en moest vechten voor haar leven.

verloskundige

Er waren bloedtransfusies en kunstmatige beademing nodig om haar weer stabiel te krijgen. Toen ze uiteindelijk haar baby’s in de armen kon sluiten, wist ze dat het de moeite waard was geweest. De artsen waren echter verbaasd toen ze de gezichtjes van de baby’s zagen, want ze zagen er identiek uit! De kans op een identieke drieling is 1 op 200 miljoen.

drieling

Norah, Rylan en Remi kwamen gezond ter wereld op 20 februari 2016.

kraamzorg

Hoewel het niet bepaald een gemakkelijke bevalling was, is alles toch nog goed gekomen. De drieling maakt het momenteel goed. Als jij ook onder de indruk bent van dit bijzondere gezin, vergeet dit goede bericht dan niet te delen met je vrienden op Facebook!