Koppel Adopteert Drieling, Maar Wanneer Ze Terug Naar Het Ziekenhuis Gaan? Ik Ben Sprakeloos!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Andy en Sarah Justice wilden niets liever dan een kindje krijgen, maar na jaren van worstelen om zwanger te raken, besloten ze om voor een andere optie te kiezen.

Ze kozen ervoor om een baby te adopteren. Het echtpaar kwam al snel in contact met de zwangere vrouw die haar baby ter adoptie wilde afstaan.

Toen Sarah naar de eerste echo ging kijken, onthulde de verloskundige dat de vrouw niet zwanger was van één baby, maar van een drieling! Sarah wist niet wat ze hoorde en kon haar geluk niet op. De drieling werd uiteindelijk twee maanden te vroeg geboren.

De drie baby’s — Joel, Hannah, en Elizabeth — werden op de Neonatale intensive care gelegd. Op de Neonatale intensive care worden pasgeboren kindjes opgenomen die intensieve zorg nodig hebben. Een week later gebeurde er echter iets opmerkelijks.

baby, zwanger, echo, drieling, geboorte, geboren, zwangerschap

ZIE OOK: Blinde moeder gaat op voor een echo, maar kijk wat de verloskundige vervolgens doet…

Sarah begon zich ziek te voelen en maakte een afspraak bij de dokter. Wat bleek: Sarah was zwanger van een tweeling! Jarenlang kon ze niet zwanger worden, maar nu was het dan toch eindelijk zover.

“We waren immens blij. Waren we een beetje in paniek? Natuurlijk. Maar we waren erg blij,” vertelde ze. “We voelden dat dit Gods wil was.” In een half jaar tijd heeft het gezin er dus een hoop prachtige baby’s bij.

Volgens het koppel gaan er gemiddeld 300 luiers per week doorheen! Hoewel ze hun handen vol hebben en amper slapen, zeggen Andy en Sarah dat ze het echt niet anders gewild hebben. Ze voelen zich enorm gezegend en voegen eraan toe dat “God een goed gevoel voor humor heeft.”

Bekijk hieronder hoe het gezin er nu uitziet en vergeet dit ongelooflijke verhaal niet te delen met je vrienden.

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!