Ze Was In Verwachting Van Een Drieling, Maar Toen De Doktoren DIT Zeiden, Was Ze In Shock!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Toen Shanna nog maar een tiener was, kreeg ze te horen dat ze nooit kinderen zou kunnen krijgen. Shanna was er kapot van, maar ze liet het er niet bij zitten.

Jaren later, toen Shanna verliefd werd op een man genaamd Scott, besloot ze om door te zetten en onderging ze een hormoonvervangende therapie kort na hun bruiloft. Helaas mocht dat niet baten, want Shanna kon nog steeds geen kinderen krijgen. Tenminste, dat dacht ze… want een maand nadat zij en Scott trouwden, ontdekte ze dat ze zwanger was.

Shanna was in shock, maar dat was slechts het begin. De echo bevestigde dat Shanna meer dan één baby in haar buik had. Op een gegeven moment dacht ze dat ze zwanger was van een drieling — maar toen gebeurde het onverwachte.

zwanger

ZIE OOKKoppel adopteert drieling, maar wanneer ze terug naar het ziekenhuis gaan? Ik ben sprakeloos!

Shanna beviel van drie dochters en twee zoons: Haley Jane, Alex Myron, Ryan Jacob, Amy Elizabeth en Sarah May. Nooit had ze gedacht dat ze zou bevallen van vijf kinderen in vijf minuten, en dat op vijf april! Hoe Shanna omging met deze heftige gebeurtenis? Je ziet het in de onderstaande video. Vergeet dit verhaal niet te delen met iedereen die wel wat hoop kan gebruiken.

Volg ons op Facebook: