Duitse Herder Pup Weigert Te Gaan Slapen, Maar Kijk Naar De Reactie Van De Moeder…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Kleine kinderen in slaap krijgen – en er vervolgens voor zorgen dat ze in slaap blijven – is misschien wel de grootste uitdaging van het ouderschap. Late dutjes, honger, speelsheid en opwinding zijn allemaal redenen voor kinderen om maar niet te hoeven slapen. En blijkbaar geldt dat ook voor de Duitse Herder pup uit deze video! Hij heeft gewoon teveel energie voor een dutje. In de video zien we dat de puppy genaamd Kali begint te spelen met zijn speeltjes terwijl de moeder een dutje probeert te doen. Wanneer ze realiseert dat de pup van het bedje is weggelopen, gaat ze achter hem aan en zorgt ervoor dat hij weer veilig terug naar zijn bedje loopt.

duitse-herder

De baasjes zorgen ervoor dat de camera blijft lopen en ik ben hen dankbaar dat ze dit hartverwarmende moment willen delen met de wereld. Maar wat je misschien niet zou denken als je deze puppy ziet, is dat hij een zwerf pup is geweest. Ze hadden hem op straat gevonden, maar al snel nam de moeder de zorg op zich en tegenwoordig zorgt ze goed voor hem alsof het haar eigen puppy is.

Uiteindelijk heeft de moeder Duitse Herder hem in slaap weten te krijgen, maar het bleef alsnog een grote uitdaging om hem enigszins tot rust te krijgen. (Ik denk dat veel ouders dit herkennen!)

Bekijk de hartverwarmende video hieronder en deel dit aandoenlijke verhaal met vrienden en familie!