Ze Lijkt Nerveus Zodra Ze Het Podium Betreedt Met Haar Grote Zus, Maar Wanneer Ze Begint Te Zingen? WOW.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Toen dit meisje het podium op liep met haar grote zus, leek ze nerveus. Maar zodra ze begon te zingen kreeg ik kippenvel!

Deze twee zusjes zingen samen een duet op het nummer “Without You,” een liedje geschreven door de Britse rockgroep Badfinger, populair gemaakt door Harry Nilsson en in een meer hedendaagse context geplaatst door Mariah Carey. Deze Oekraïense zangeressen en zussen Viktoria en Anastasia Petryk zullen je verbazen met hun ongelooflijke stemgeluiden. Ze lijken net zoveel glamour en vaardigheden te hebben als Mariah Carey zelf!

De zusjes zijn erin zijn geslaagd om een bewonderenswaardige tweede plaats te veroveren in de show Oekraïne’s Got Talent waar ze aan meededen. Sinds die tijd zijn er vele optredens geweest.

zusjes-duet

ZIE OOK: 4 mannen zingen ‘Hallelujah’, maar kijk wat er gebeurt als Celine Dion invalt… KIPPENVEL!

Met hun uiterlijk en hun engelachtige stemmen zijn ze perfect op elkaar afgestemd. Ze geven een ongelooflijk optreden weg dat over veel emotie en beleving beschikt. Als je een muziekliefhebber bent, zul je dankbaar zijn dat je dit met eigen ogen hebt kunnen zien! Vond je dit optreden van de zusjes net zo mooi als wij, vergeet het dan niet te delen met je vrienden op Facebook!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!