Freddie Mercury zingt een klassieker uit de jaren ’80. Maar wie dan plotseling het podium oploopt? WAT een duet!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Freddie Mercury, geboren als Farrokh Bulsara was een Britse rockmusicus. Hij werd bekend als de zanger en ‘frontman’ van de groep Queen en groeide uit tot een van de beste en populairste rockartiesten en popzangers aller tijden.

Hij stond bekend om zijn extraverte podiumpersoonlijkheid en zijn explosieve optredens. Hij staat ook in de boeken als de man met een stembereik van vier octaven, wat buitengewoon is voor een mannelijke zangstem. Door zijn herkenbare stemgeluid groeide hij uit tot een wereldwijd icoon. Het is ook niet zo gek dat Freddie door velen wordt omschreven als: één van de beste vocalisten aller tijden.

freddie

Maar in 1988, toen hij voor duizenden mensen aan het optreden was, ontmoette hij zijn vocale gelijke. Terwijl hij “How Can I Go On” aan het zingen is, wat tevens een nummer is van zijn persoonlijke album, wordt hij vergezelt door de bekende Spaanse operazangeres Montserrat Caballé voor een onvergetelijk duet. Ondanks dat Freddie bekend stond als een rock muzikant, weet hij dit duet op een prachtige elegante manier te brengen aan zijn fans.

Ik kan met zekerheid zeggen dat ik nog nooit een duet als deze gehoord heb. Daarom wil ik iedereen ook vragen om dit onvergetelijke moment te DELEN met al je vrienden en familie op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!