5-Jarig Meisje Zit Achter Een Drumstel, Maar Wanneer Ze DIT Nummer Begint Te Drummen? WOW!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Leren hoe je een instrument moet bespelen is geen gemakkelijke opgave. Sommige mensen doen er jaren over om een instrument goed onder de knie te krijgen.

Dit 5-jarige meisje genaamd Eduarda Henklein Baterista heeft daar echter geen last van, want zij is een van de weinige kinderen met een ongelooflijk muzikaal talent. Wanneer ze achter haar drumstel gaat zitten, is het moeilijk te geloven dat ze bij de bekkens komt, laat staan dat ze het hele drumstel kan bespelen!

Met slechts een paar jaar ervaring beschikt ze nu al over een ongelooflijke coördinatie die vereist is om nummers van rocksterren als Van Halen te drummen. Het beste van alles? Ze heeft er plezier in en dat is misschien wel het allerbelangrijkste.

drumstel, elektrische drumstel, yamaha elektronisch drumstel, drumstel tama, drum, elektrische drumstel, elektronische drums, bekkens, drum bekkens

ZIE OOK: Het lijkt een normale drumgroep, maar na 10 seconden zul je versteld staan!

Bekijk haar fantastische optreden in de onderstaande video. Ben je ook zo onder de indruk van haar drum vaardigheden, vergeet dit filmpje dan niet te delen met je vrienden op Facebook!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!