Drone Met Camera Filmt Kudde Schapen, Maar Kijk Wat Er Gebeurt Als De Herder Het Hek Opent…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Deze indrukwekkende video van honderden schapen onder leiding van een herder in de graslanden van Nieuw-Zeeland gaat momenteel de hele wereld over.

De hypnotiserende beelden zijn gemaakt door Tim Whittaker, een gekwalificeerd piloot en luchtfotograaf. Tim kreeg de opdracht om voor een project enkele foto’s met een drone te maken. Maar toen hij de schapen dit zag doen, besloot hij het vast te leggen op film. Op de drone-video is te zien hoe een grote kudde schapen van het ene grasland naar het andere wordt gedreven door meerdere honden. “Terwijl ik aan het fotograferen was, zag ik gekke patronen van rennende schapen. Toen besloot ik ook om wat video’s op te nemen,” zegt Tim tegen Sydney Morning Herald.

drone met camera

ZIE OOK: Boer zette camera neer om zijn vrije uitloopkippen te filmen. Kijk wat er elke ochtend gebeurt…

Het is indrukwekkend om te zien welke patronen deze schapen volgen terwijl we kunnen genieten van de prachtige landschappen van Nieuw-Zeeland. Bekijk de fascinerende drone video hieronder en vergeet deze niet te delen met je vrienden op Facebook als je onder de indruk bent van dit verschijnsel!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!