Drie oudere dames beginnen midden op straat te dansen, maar niemand zag DIT aankomen

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Als kind heb ik vroeger vaak dansjes opgevoerd met mijn vriendinnen voor mijn ouders en familie. Ik ben vast niet de enige toch?

Nu ik wat ouder ben heb ik dat eigenlijk al in jaren niet gedaan maar waarom eigenlijk niet? Het is toch superleuk om te doen? Nou dat dachten deze dames dus ook. Je hebt vast al veel optredens in je leven mogen aanschouwen maar het is erg onwaarschijnlijk dat je zo een optreden al eerder hebt gezien!

In het onderstaande filmpje zie je drie oudere dames die de staat oplopen om een gechoreografeerd dans op te voeren.

Binnen no time hebben zij een energiek publiek bijeengebracht die enthousiast mee klappen.

Schermafbeelding 2016-08-29 om 14.19.51

De vrouwen hadden alle drie hun kleding perfect op elkaar afgestemd en droegen bijpassende panty’s, truien en rokken. Je kan echt zien dat zij veel tijd en moeite ingestoken hebben in het oefenen van het dansje en het eindresultaat is fantastisch!

De dames stralen echt tijdens deze briljante performance en door hun brede lach zie je dat zij het echt naar hun zin hebben.

Daarbij kunnen wij het even hebben over hun conditie?! Je moet echt fit zijn wil je dit tempo kunnen vasthouden.

Bekijk hieronder het geweldige filmpje van de dames.

Deel dit artikel met je vrienden op Facebook en breng hen ook aan het lachen!