Hij had altijd last van migraine en hoofdpijn. Maar na het drinken van DIT drankje, had hij hier geen last meer van. Geniaal!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Hoofdpijn is een klacht die héél veel voorkomt, bijna iedereen heeft wel eens last van hoofdpijn. Het komt voor in verschillende ‘soorten en maten’.

Vaag, zeurend, intens, bonkend, knetterend, met steken en lichtflitsen… alles is mogelijk. Migraine bijvoorbeeld geeft aanvallen van hevige hoofdpijn. De aanvallen hebben een duidelijk begin en einde. De duur en hevigheid verschilt per persoon en zelfs per aanval. De pijn is intens kloppend of bonzend en zit in veel gevallen aan één kant van het hoofd. Sommige mensen ervaren tijdens een migraine aanval pijn aan beide zijkanten van hun hoofd. De plaats waar de pijn het meest heftig is kan enorm verschillen. Dit kan zijn in de nek, achter de ogen of aan de zijkant van het hoofd bij de slaap. Ook kan de pijn tijdens een migraine aanval van locatie veranderen.

drankhandig

De kenmerken, klachten, oorzaken en duur van hoofdpijn verschillen per soort hoofdpijn. Ook de behandeling en of de hoofdpijn ook bij kinderen voorkomt, verschilt per soort hoofdpijn. Nu zijn de meest voorkomende oorzaken van hoofdpijn; Stress, vitaminetekort en vocht tekort.

Nu is de oplossing tegen stress iets wat bij jezelf begint. Echter, vitamine en vocht tekort is iets waarbij onze vrienden van ‘Handig‘ je goed bij kunnen helpen.

In de volgende video wordt stapsgewijs uitgelegd hoe je dit wonderdrankje kan maken. Probeer het eens uit, wie weet werkt het PERFECT!