Hij had altijd last van migraine en hoofdpijn. Maar na het drinken van DIT drankje, had hij hier geen last meer van. Geniaal!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Hoofdpijn is een klacht die héél veel voorkomt, bijna iedereen heeft wel eens last van hoofdpijn. Het komt voor in verschillende ‘soorten en maten’.

Vaag, zeurend, intens, bonkend, knetterend, met steken en lichtflitsen… alles is mogelijk. Migraine bijvoorbeeld geeft aanvallen van hevige hoofdpijn. De aanvallen hebben een duidelijk begin en einde. De duur en hevigheid verschilt per persoon en zelfs per aanval. De pijn is intens kloppend of bonzend en zit in veel gevallen aan één kant van het hoofd. Sommige mensen ervaren tijdens een migraine aanval pijn aan beide zijkanten van hun hoofd. De plaats waar de pijn het meest heftig is kan enorm verschillen. Dit kan zijn in de nek, achter de ogen of aan de zijkant van het hoofd bij de slaap. Ook kan de pijn tijdens een migraine aanval van locatie veranderen.

drankhandig

De kenmerken, klachten, oorzaken en duur van hoofdpijn verschillen per soort hoofdpijn. Ook de behandeling en of de hoofdpijn ook bij kinderen voorkomt, verschilt per soort hoofdpijn. Nu zijn de meest voorkomende oorzaken van hoofdpijn; Stress, vitaminetekort en vocht tekort.

Nu is de oplossing tegen stress iets wat bij jezelf begint. Echter, vitamine en vocht tekort is iets waarbij onze vrienden van ‘Handig‘ je goed bij kunnen helpen.

In de volgende video wordt stapsgewijs uitgelegd hoe je dit wonderdrankje kan maken. Probeer het eens uit, wie weet werkt het PERFECT!

DIT MOET JE ZIEN
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...