Nooit meer last van een lege telefoonbatterij. Zo maak je je eigen draagbare telefoonoplader!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

We zijn tegenwoordig met zijn allen constant op pad en gebruiken onze smartphones en tablets bijna de hele dag door. Geen goede combinatie, want de accu’s van die apparaten bieden over het algemeen nog steeds niet de batterijduur aan die je nodig hebt.

Gelukkig zijn er zogenaamde powerbanks: mobiele opladers waarmee je onderweg je apparaten van stroom kan voorzien.

/schermafbeelding-2016-11-17-om-09-26-18

Het zal je verbazen hoe makkelijk je zo’n powerbank kan maken. Onze goede vrienden van ‘Handig’ helpen ons daar een handje bij. Het enige wat je hiervoor nodig hebt zijn een aantal batterijen, een auto oplader voor je telefoon, en nog een paar andere elektronica producten.

De reden waarom wij aanraden om dit zelf te maken is omdat het in 9/10 gevallen goedkoper is. Ook leer je op deze manier iets van technologie af. Je hebt natuurlijk goedkopere alternatieven, maar vaak is de prijs/kwaliteit verhouding van deze producten alles behalve positief. Gewoon zelf maken dus! Binnen een mum van tijd heb je de draagbare oplader in je tas waar je altijd al van droomde.

Onze vrienden van Handig laten in deze video stapsgewijs zien hoe je dit zelf kan maken. Kijk maar eens mee, en vergeet deze video niet te DELEN met al je vrienden en familie op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.