Zo Maak Je Je WiFi Signaal Vier Keer Zo Sterk Binnen 2 Minuten!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Heb jij last van een zwak WiFi signaal? Dan kan een WiFi versterker erg handig zijn. Zo’n WiFi versterker is meestal wel erg prijzig, dus daarom hebben wij deze eenvoudige en goedkope oplossing voor je gevonden!

De verspreiding van het draadloze modem heeft bijgedragen aan meer vrijheid en toegang tot online informatie, maar soms laat de sterkte van het signaal te wensen over. Daar heeft de man uit deze video echter iets op gevonden.

Deze methode heeft een bewezen effect, en versterkt WiFi ontvangst van rond de 2 streepjes tot gemiddeld 4, variërend tussen 3 en 5. Het enige wat je ervoor nodig hebt is een leeg bier- of frisdrankblikje. Andere benodigdheden zijn een stanleymes of schaar. Het aluminium in lege (bier)blikjes kan het wifi-signaal aanzienlijk versterken.

wifi versterker wifi signaal versterker draadloos internet thuis wifi repeater wifi extender

ZIE OOK: Ze verwijdert de bovenkant van een blikje en pakt spuitlak. Wat ze maakt is ZO schattig!

Een versterker kopen kan natuurlijk ook, maar dit is een veel goedkopere oplossing. Bekijk in de onderstaande instructievideo hoe je dit precies doet. Wij van Viralmundo maken graag het leven wat makkelijker. Wil jij het leven van jouw vrienden ook makkelijker én goedkoper maken of ken je iemand met een slecht WiFi signaal, vergeet deze video dan niet met hen te delen op Facebook!

Volg ons op Facebook: