Probeer Niet Te Huilen Als Je Ziet Wat Deze Dove Baby Doet Wanneer Hij Zijn Moeder’s Stem Voor Het Eerst Hoort

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Wetende dat een kind nooit in staat zal zijn om iets te horen is een hartverscheurend moment dat je geen enkele ouder toewenst. Maar net op de momenten wanneer alles hopeloos lijkt, gebeuren er wonderbaarlijke dingen.

Datzelfde gebeurde er met Eljiah Cook, een baby die op 2 januari werd geboren in het Mercy Hospital in Coon Rapid. Bij hem werd al snel de diagnose ernstig perceptief gehoorverlies vastgesteld.

dove baby kan horen gehoorapparaat

De ouders van Elijah kregen te horen dat hij niet veel zou kunnen horen, maar er toch nog wat hoop zou zijn. Ondanks het slechte nieuws bleven de ouders erin geloven dat Elijah op een dag zou kunnen horen, ook al wisten ze dat het een moeilijke opgave zou worden aangezien dit een veel voorkomende aandoening was in de familie.

Hoewel dit een moeilijke periode was voor het gezin, kregen ze op 5 maart goed nieuws te horen. De kleine Elijah kreeg gehoorapparaten in zijn oren, waarna hij in staat was om eindelijk goed te kunnen horen.

In deze hartverwarmende video hoort Elijah zijn moeder voor het eerst en zijn reactie is onbetaalbaar. Met behulp van de kleine gehoorapparaten in zijn oren is Elijah eindelijk in staat om te horen, en zijn moeder vertelt dat hij sindsdien niet kan stoppen met lachen!