Nadat ik dit overheerlijke donut recept zag met maar 2 ingrediënten, koop ik ze NOOIT meer in de winkel!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Hoewel donuts erg lekker zijn, bevatten ze vaak een heleboel suikers en andere smaakstoffen die niet bepaald gezond zijn.

Normaal gesproken koop je donuts in de winkel, maar waarom ga je niet een keer zelf aan de slag? We hebben een recept gevonden waarbij je zelf op een makkelijke manier donuts kunt maken die ook nog eens gezonder zijn dan de donuts uit de winkel. In deze video wordt gebruik gemaakt van kant-en-klaar deeg dat je gewoon in de supermarkt kan kopen. Rol het een beetje uit en maak er in het midden een gat in zodat het een echte donut wordt. Bak deze vervolgens in een laagje olie in de slow cooker of even frituren. In deze video maken ze gebruik van slechts twee ingrediënten, maar natuurlijk mag je zelf kiezen welke ingrediënten je toe wilt voegen.

donuts, slowcooker, frituurpan, recept
ZIE OOK: Ze voegt bloem toe aan haar oploskoffie. De reden? Ik ren gelijk naar de keuken!

In deze video gebruiken ze onder andere kaneel voor de topping van de donuts. Erg leuk en lekker om in het weekend te maken voor je vrienden of familie! Vond je dit een lekker recept, vergeet het dan niet te delen met al je vrienden op Facebook zodat zij ook kunnen genieten van deze overheerlijke, zelfgemaakte donuts die ook nog eens minder dikmakers bevatten.

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!