Heb jij al gehoord over de nieuwe donorwet? Door deze simpele stappen beslis je ZELF wat er met jouw organen gebeurt!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Afgelopen week werd de al zo bemoeizuchtige Nederlandse dwang- en betutteloverheid nog een stukje bemoeizuchtiger waardoor de vrijheid in Nederland verder in het geding is gekomen.

Dankzij de niet aflatende ijver van het liberale D66 staat het je als burger niet langer vrij zelf te bepalen of en wanneer je daadwerkelijk over orgaandonatie nadenkt. Vanaf heden ben je automatisch orgaandonateur, tenzij er specifiek aangegeven wordt dat dit niet gewenst is. Oftewel: uw lichaam en organen zijn vanaf heden automatisch staatseigendom, tenzij u zichzelf daarvan actief vrijpleit. Wat in de praktijk betekent dat de overheid je dwingt over zaken na te denken waarover je misschien helemaal niet na wilt denken.

donor

Inderdaad, een overheid die bepaalt waarover je moet denken.

Omdat we natuurlijk geen slaven zijn voor- en na de dood, en omdat je ook geen oogklepdragend schaap bent in de deugende kudde van alle volgzame schaapjes van de maatschappij, wil je natuurlijk direct voorkomen dat je lichaam na de dood zal dienen als honingpot waaruit de overheid naar eigen wil kan wegscheppen wat ze wilt. Hoe eerder je voorkomt dat je lichaam bezit wordt van de overheid, hoe beter, want de dood kan immers elk moment om de hoek komen kijken.

En wil je nou echt werkelijk dat jouw huilende nabestaanden te horen krijgen dat ze even ergens anders moeten gaan zitten rouwen omdat de overheid het lijk wil leegscheppen nu de organen nog warm en goed zijn? Ik dacht het niet. Middels de nu volgende simpele stappen houdt je je lichaam voor eeuwig vrij van overheidsroverij zoals ik dat noem. En het kan allemaal met een paar klikken op de knop! Mooi toch? Je vrijheid voor eeuwig en altijd vastleggen zonder ook maar van de bank af te hoeven komen? Het enige wat hiervoor nodig is zijn de DigiD gegevens. Bekijk stapsgewijs hoe je dit precies moet doen in de onderstaande video.

Abonneer je hier: –> http://bit.ly/AbonneerHandig