Een patient vraagt aan zijn dokter: “Hoe ziet de hemel eruit?” De dokters reactie is gewoon PERFECT!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Een terminaal zieke man ging voor advies naar zijn dokter.

Terwijl hij zich klaar aan het maken was om weg te gaan zei hij: “Dokter, ik ben bang om te sterven. Vertel me alstublieft wat er aan de andere kant op mij wacht.” Stilletjes antwoordde de dokter: “Ik weet het niet.”

“U weet het niet? Maar u, een Christelijke man, weet niet wat er zich aan de andere kant bevind?”

De dokter hield op dat moment de deurknop vast. Aan de andere kant van de deur hoorde ze plotseling gekras en gejankt. Toen de dokter de deur openmaakte sprong er een hond de kamer in en besprong de dokter vol met enthousiasme en blijdschap.

hemel

De dokter keerde zich naar de patient en zei: “Heb je mijn hond opgemerkt? Hij is nog nooit in deze kamer geweest. Hij wist zelfs niet wat er zich precies binnen zou bevinden. Hij wist alleen dat zijn baasje hier was, en toen ik de deur openmaakte sprong hij naar binnen, zonder enig gevoel van angst.

Ik weet misschien niet veel over wat er na de dood komt, maar één ding weet ik zeker…

Ik weet dat God er is, en dat is genoeg voor mij om te weten.”

DEEL dit verhaal als jij ook zo geïnspireerd bent geraakt door dit verhaal!