Dit Zag Eruit Als Een Normale Cake. Totdat Ze Dit Deed, Toen Stond Ik Perplex!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Zelf een cake bakken heeft veel voordelen: het is makkelijk, goedkoop én je kunt nadien de beslagkom uitlepelen. Bovendien kun je met cake alle kanten op. Wanneer ik een cake decoreer, probeer ik er alles aan te doen om het er zo perfect mogelijk uit te laten zien. Ook al draait het om de smaak van de cake, het oog wil ook wat. Meestal eindigt het in een ‘gewone’ cake. Niks bijzonders. Maar toen ik zag wat de bakker in de volgende video aan het creëren was, was ik erg onder de indruk.

cake bakken

En het eindresultaat is zelfs nog beter. Het lijkt wel kunst! Het kostte haar maar liefst vier dagen om de cake te maken, maar het resultaat mag er zijn. In deze vier minuten durende video zie je goed hoe nauwkeurig ze te werk is gegaan. Het eindresultaat is verbluffend en eigenlijk zonde om op te eten. Wat een geduld moet je hiervoor hebben! Heb je genoten van deze video en vind je het knap wat deze vrouw allemaal kan, vergeet hem dan niet te delen zodat nog meer mensen dit kunstwerk te zien krijgen!